Cristel

Låg gryta, avtagbara handtag, Strate – Cristel

cr-FxxQL

Om låg gryta med avtagbart handtag från Cristel Strate är namnet på grytorna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av grytan har ett lager av aluminium mellan två lager stål för snabb upphettning... Läs mer

Nollställ

1 830 kr2 310 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

1 830 kr2 310 kr
Finns i lager
snabb leverans
Om låg gryta med avtagbart handtag från Cristel

Strate är namnet på grytorna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av grytan har ett lager av aluminium mellan två lager stål för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

Handtagen i rostfritt stål är avtagbara, vilket vi tycker är en riktigt bra funktion. De staplas enkelt i varandra och kan användas till allt du kan tänka dig i köket. Vi har dem i tre storlekar – 22, 24 och 26 cm. Vill du ha en gryta från Cristel med fastgjutna handtag finns de här. Handtag säljes separat.

Storleksguide:
22 cm / 3,9 liter / 10,5 cm hög
24 cm / 5,1 liter / 11,5 cm hög
26 cm / 6,6 liter / 12,5 cm hög

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.