Cristel

Rostfri kastrull, Castel’Pro – Cristel

cr-CxxCPF

Om Castel’Pro från Cristel Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här kastrullen är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Formen på kastrullerna är rundad för att... Läs mer

Nollställ

385 kr3 350 kr

Lagerstatus

Webblager 6 st
Stockholmsbutik 6 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Castel’Pro från Cristel

Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här kastrullen är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år.

Formen på kastrullerna är rundad för att underlätta tillagningen av såser, custards och liknande. Kanten är även den rundad för att göra upphällning enklare. Handtaget är fastgjutet och utformat för att inte minska påfrestningen på kroppen vid lång användning. I kastrullen finns det volymmått.

Storleksguide:
16 cm Ø / volym 1,2 liter / höjd 6,4 cm
18 cm Ø / volym 1,65 liter / höjd 7,2 cm
20 cm Ø / volym 2,2 liter / höjd 8 cm
22 cm Ø /  volym 3 liter / höjd 8,8 cm
24 cm Ø / volym 3,9 liter / höjd 9,6 cm
28 cm Ø / volym 6,2 liter / höjd 11,2 cm

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

Du gillar kanske också…