Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rostfri kastrull med fast handtag, Mutine - Cristel

1155-16483
Storlek:
?
?
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Mutine från Cristel

   Mutine är rostfria och högkvalitativa kastruller från Cristel som är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år.

   Handtagen finns i 11 olika färger och i den här modellen är de fastgjutna i kokkärlet. Vill du ha en kastrull med avtagbart handtag finns det här. Själva kastrullen är gjord i 18/10 rostfritt stål med ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

   Serien Mutine kommer de i fyra storlekar:  14, 16, 18 och 20 cm. Handtagen är gjorda i bakelit - en osmältbar och härdad plast. Det smälter alltså inte, även om du skulle få för dig att hålla den direkt över en låga. Det ska påpekas att det är inget vi skulle rekommendera, kastruller från Cristel förtjänar ett bättre öde än att användas för att utforska smältpunkter.

   Kastrullerna har en minimalistisk och smart design - köper du flera är de högst plasteffektiva. Alla storlekar passar att stapla i varandra vilket gör det smart för mindre kök. De klarar att diskas i diskmaskin.

   Att prisskillanden är så stor beror på att vi även säljer set om tre och fyra kastruller. Priserna för de separata kastrullerna är:

   14 cm - 590 kr
   16 cm - 710 kr
   18 cm - 840 kr
   20 cm - 920 kr

   Storleksguide:
   14 cm Ø / 1,0 liter / 7 cm hög / 580 gram
   16 cm Ø / 1,6 liter / 8 cm hög / 77o gram
   18 cm Ø / 2,1 liter / 8,5 cm hög / 880 gram
   20 cm Ø / 2,9 liter / 9,5 cm hög / 1080 gram
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

    

 • Specifikationer
  • Handtag: Mullvadsbrun, Svart
   Storlek: 16 cm
   Lev. artikelnummer: MUTINE_CASSEROLE
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se