Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rostfri kastrull med glaslock, avtagbart handtag, Strate - Cristel

1155-17745
Storlek:
16 cm
16 cm 20 cm
Lagerstatus
 • Butik Malmö 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Strate från Cristel

   Strate är namnet på kastrullerna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av kastrullen har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

   Handtagen i rostfritt stål är avtagbara, OBS INGÅR EJ. De staplas enkelt i varandra och kan användas till allt du kan tänka dig i köket. Lock finns som tillbehör, både i glas och rostfritt. Vill du ha kastruller från Cristel med fastgjutna handtag finns de härHandtag säljes separat.

    

   Storleksguide:
   14 cm Ø / 1,0 liter / 7 cm hög / 600 gram
   16 cm Ø / 1,6 liter / 8 cm hög / 770 gram
   20 cm Ø / 2,9 liter / 9,5 cm hög / 1130 gram
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

    
 • Specifikationer
  • Storlek: 16 cm, 20 cm
   EAN: 3358570049224
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se