Cristel

Rostfri kastrull med glaslock, avtagbart handtag, Strate – Cristel

cr-CxxQLKSA_var

Om Strate från Cristel Strate är namnet på kastrullerna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av kastrullen har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb... Läs mer

Nollställ

940 kr1 800 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Strate från Cristel

Strate är namnet på kastrullerna i den här serien från Cristel. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av kastrullen har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

Handtagen i rostfritt stål är avtagbara, OBS INGÅR EJ. De staplas enkelt i varandra och kan användas till allt du kan tänka dig i köket. Lock finns som tillbehör, både i glas och rostfritt. Vill du ha kastruller från Cristel med fastgjutna handtag finns de härHandtag säljes separat.

 

Storleksguide:
14 cm Ø / 1,0 liter / 7 cm hög / 600 gram
16 cm Ø / 1,6 liter / 8 cm hög / 770 gram
20 cm Ø / 2,9 liter / 9,5 cm hög / 1130 gram

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.