Cristel

Hög stekpanna i rostfritt stål, CastelPro – Cristel

1155-16543

Om Castel’Pro från Cristel Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här stekpannan är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Många tycker det är besvärligt att steka på... Läs mer

949 kr1 295 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

949 kr1 295 kr
Om Castel’Pro från Cristel

Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här stekpannan är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år.

Många tycker det är besvärligt att steka på rostfritt, men hemligheten är att aldrig gå över två tredjedelar av plattans kapacitet. Kör 2/3 när du värmer upp och 1/3 när du steker. Det räcker gott och väl tack vare lagerkonstruktionens fantastiska värmespridaregenskaper!

Storleksguide:
16 cm Ø /volym 0,7 liter / höjd 4,1 cm
18 cm Ø / volym 1 liter / höjd 4,6 cm
20 cm Ø / volym 1,3 liter / höjd 5,1 cm
22 cm Ø / volym 1,8 liter / höjd 5,6 cm
24 cm Ø / volym 2,3 liter / höjd 6,1 cm
28 cm Ø / volym 3,7 liter / höjd 7,1 cm

 

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.