Natur & Kultur

Såser av Tommy Myllymäki, Nyutgåva

1355-11691

”Tricket för att få till en riktigt bra rödvinssås är att steka på löken ordentligt så att den blir söt och god. Inte bränd, utan fint brynt. Sen brukar jag steka med lite rödbeta för finare färg. Och lite rökt svål för smaken. Avsluta med att reducera ner ordentligt.” Tommy Myllymäki är en av Sveriges... Läs mer

295 kr

Finns i lager; Skickas idag

Lagerstatus

Webblager 2 st
Stockholmsbutik 2 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

295 kr
Finns i lager
snabb leverans

”Tricket för att få till en riktigt bra rödvinssås är att steka på löken ordentligt så att den blir söt och god. Inte bränd, utan fint brynt. Sen brukar jag steka med lite rödbeta för finare färg. Och lite rökt svål för smaken. Avsluta med att reducera ner ordentligt.”

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och en av hans absolut starkaste sidor som kock är hans såskunskaper. Klassiska, moderna, kalla, varma, mustiga, syrliga – alltid riktigt bra såser. Såser innehåller recept och tekniktips på alla varianter av såser du kan tänkas behöva för att kunna äta och laga riktigt bra mat hemma. Från vit- och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser. Samtliga gjorda på det sätt Tommy tycker de blir allra godast.

“Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja – i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!”
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin

“En bok som hjälper dig att nå nya kulinariska höjder i köket!”
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

 

Detta är en nyutgåva av den bästsäljande boken som innehåller 30 nya recept jämfört med första upplagan. Den nya utgåvan hade release i september 2022.