Cristel

Skål med non-slip botten – Cristel

cr-bolxxq_var

Skål med silikonbotten för avtagbara handtag från franska tillverkaren Cristel. Den är gjord i Frankrike och av hög kvalitet. Silikonet i botten gör att skålen står stabilt på underlaget. På insidan finns det volymmarkeringar. Handtag köpes separat. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel –... Läs mer

Nollställ

365 kr417 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

365 kr417 kr
Finns i lager
snabb leverans

Skål med silikonbotten för avtagbara handtag från franska tillverkaren Cristel. Den är gjord i Frankrike och av hög kvalitet. Silikonet i botten gör att skålen står stabilt på underlaget. På insidan finns det volymmarkeringar.

Handtag köpes separat.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.