Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Snacky Tunes

335:-
1399-24189
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Boken är skriven på engelska.
   Teamet bakom podcasten Snacky Tunes presenterar en unik bok som utforskar det inflytelserika förhållandet mellan kockar och musik.

   Denna förstklassiga antologi av personliga berättelser från över 75 av världens mest hyllade kockar berättar om hur musiken har varit en konstant kraft under hela deras liv, vilket hjälpte till att definiera sig själva, öppnade portar för att förstå sina kulturer och antända kreativiteten bakom deras arbete. Den här boken innehåller helt nya uppriktiga intervjuer, aldrig tidigare publicerade recept och anpassade spellistor från varje kock, och ger läsarna intima insikter och ett helt nytt perspektiv på några av dagens bästa kulinariska sinnen.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9781838661366 EAN: 9781838661366
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se