Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Sparrisgryta - Cristel

1119:-
1155-16202
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Cristels fabrik ligger i Feches-le-Châtel i södra Alsace mot den tyska gränsen. Här finns det god tillgång på härliga riesling-viner som varje vår korkas upp till bjudningen av säsongens sparris.

   Den som inte kör sparris i sous vide utan hellre kokar den borde genast införskaffa en sparrisgryta! Sparrisgrytan är likt en sparris långsmal. Anledningen till det är att sparris helst ska kokas stående för att den känsliga knoppen i princip endast ska bli ångkokt och för att använda så lite vatten som möjligt för att inte laka ur sparrissmaken. och den här är tillverkad i rostfritt 18/10 stål. Fungerar till alla värmekällor. Dessutom levereras den med glaslock och en korginsats. 16cm i diameter och 24,5cm hög (utan lock). Rymmer 4 liter. Sparris är gott.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: CA16V EAN: 3358570035128
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se