Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar
39

Stekpanna 28 cm + 20 cm, CTX - Scanpan

3799:- / 2300:-
 • Paketpris
 • Optimal värmespridning och hållbarhet
 • Danskarna vet vad de gör!
1073-13275
 
Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 2995:-
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Scanpan CTX 20 cm och Scanpan CTX 28 cm till paketpris! Det är inte för inte som Scanpans belagda pannor är en storsäljare hos oss på KitchenLab - Danskarna vet vad de gör! Det finns inte en panna som fungerar för allting i ett kök, men måste du välja en så köp de här två.


   Om du är på jakt efter ett likvärdigt set rekommenderar vi 24+28 cm pannor från Cristel.

   Set som består av två belagda stekpannor, 20 cm och 28 cm, från Scanpan CTX. En belagd stekpanna är mångas favorit i köket. Non-stick-beläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska.

   CTX
   Scanpan CTX är lyx i slimmad, minimalistisk design. År 2016, 2017 & 2019 tog CTX-stekpannan hem segern i Aftonbladets stora stekpannetest. Serien kombinerar en tuff non-stick-beläggning, som till och med tål att du använder stålredskap i pannan, med en borstad utsida i rostfritt stål. Beläggningen heter Stratanium och är helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS.

   CTX står för ”Ceramic Titanium Extreme”. Namnet signalerar att detta är en serie som står i en klass för sig. Samtliga stek- och kokkärl är uppbyggda av fem lager rostfritt stål varvat med aluminium. Tillsammans med lagren av Stratanium består kärlen av sju lager. Konstruktionen ger dem optimal värmespridning och hållbarhet. CTX är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

   Lagren består av:
   1. Rostfritt stål
   2. Aluminiumlegering
   3. Ren aluminium
   4. Aluminiumlegering
   5. Rostfritt stål
   6. Keramiskt titan
   7. Stratanium (non-stick-beläggning)
 • Specifikationer
  • Beläggning: Non-stick
   Diameter: 20 cm, 28 sm
   Induktion: Fungerar på induktion
   Material: Nonstick
   Serie: CTX
   Lev. artikelnummer: SP-65202803 EAN: 83421179586
Scanpan grundades 1956 och har sitt säte utanför Århus i Danmark. I sortimentet finns stek- och kokkärl av alla dess slag, allt från belagda pannor av återvunnen aluminium till kopparpläterade sauteuser och långpannor. Företaget ligger alltid i framkant när det gäller att ta fram nya, banbrytande produkter. Till exempel var Scanpan först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan de miljöfarliga ämnena PFOA och PFOS. Stekpannorna har prisats i produkttester och hjälpt kockar att vinna prestigefulla tävlingar, såsom SM, EM och VM i matlagning. Scanpan är en stekare i världsklass, helt enkelt!
Scanpan
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se