AMT Gastroguss

Stekpanna – AMT Gastroguss

da-A5xx_var

Stekpanna som är handgjuten i aluminium med en 10 mm tjock botten som garanterat en jämn värmefördelning i pannan. AMT pannor har en unik non-stick-beläggning med ett lager titanoxid, sedan ett anti-korrosionslager, ett keramiskt lager och avslutningsvis ett non-stick lager. Tack vare den höga kvaliteten kan beläggningen göras tjockare än beläggningarna i andra tillverkares pannor. Detta... Läs mer

Nollställ

1 229 kr1 675 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stekpanna som är handgjuten i aluminium med en 10 mm tjock botten som garanterat en jämn värmefördelning i pannan. AMT pannor har en unik non-stick-beläggning med ett lager titanoxid, sedan ett anti-korrosionslager, ett keramiskt lager och avslutningsvis ett non-stick lager. Tack vare den höga kvaliteten kan beläggningen göras tjockare än beläggningarna i andra tillverkares pannor. Detta ger det bästa nötningsmotståndet och skydd mot aggressiva rengöringsmedel, fruktsyror och ättiksyra.
Induktionsmaterialet är ingjutet i stommen och kan aldrig släppa från pannan

Handtaget tål upp till 240°C så du kan stoppa in den i ugnen.  Den är 100% återvinningsbar och fri från PFOA. AMT har fått hedersutnämningen ”The Worlds Best Pan” (Världens Bästa Stekpanna) av tyska kockförbundet. Du får 25 års garanti på bottens planhet och att handtagen inte glappar. 3 års garanti på tillverkningsfel i beläggningen.

Fungerar på alla typer av spisar, även induktion.

Alla stekpannor har en höjd på 5 cm.

Vi gissar att du känner du ingen dig i situationen i filmen nedan.