Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Stekpanna belagd, avtagbara handtag, Mutine - Cristel

1155-16850
Diameter:
20 cm
20 cm 26 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om stekpanna med avtagbara handtag från Cristel

   Mutine är namnet på serien de här stekpannorna från Cristel är från. De är gjorda i rostfritt, högkvalitativt stål och är riktiga trotjänare i köket. Den här modellen har en non-stick beläggning. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten har ett lager av aluminium mellan två lager stål för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis.

   Handtagen är avtagbara, vilket vi tycker är en riktigt bra funktion. Stekjärnen staplas enkelt i varandra och kan användas till allt du kan tänka dig i köket. Cristel är gör inte bara kokkärl i toppklass - de är riktigt vassa på det där med förvaring! Vi har dem i storlekarna - 16, 20, 22, 24, 26 och 28 Ø cm. Handtag köpes separat.

   Storleksguide:
   16 cm / 3.5 cm hög / 500 gram
   20 cm / 4 cm hög / 700 gram
   22 cm / 4 cm hög / 800 gram
   24 cm / 4 cm hög / 1000 gram
   26 cm / 4.5 cm hög / 1150 gram
   28 cm / 4.5 cm hög / 1260 gram

   Handtag ingår inte.
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror..Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Diameter: 20 cm, 26 cm
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se