Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Tartine Bread - Chad Robertson

340:-
1987-26129
 
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Nu kan ni sluta tjata på oss, vi har lyckats få hem Tartine Bread av Chad Robertson som förmodligen är den mest efterfrågade brödboken i våra butiker. Det här är en riktig bibel för både entusiaster där hemma och professionella bagare. Chad Robertson anses av många vara den bästa bagare som går att hitta Over There och han är inblandad i Tartine Bakery i San Fransisco som aldrig har gjort ett stängt för dagen med bröd över. I boken delar han med sig av hur han under två decenniers tid som lärling i Frankrike och USA utvecklade sitt eget ultimata recept. Fullsmockat med tydliga instruktioner med steg-för-steg-foton är det lätt att komma igång och inspireras. Ett perfekt lite mer lättläst alternativ till Modernist Bread. För er som inte läser böcker som inte vunnit priser kan vi lugna er med följande utmärkelser: Vinnare av Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Bröd) 2010, Nominerad till James Beard Foundation Book Awards (Fotografi) 2011. De nästan prisbelönta bilderna står Eric Wolfinger för.



      Mått: 23 × 3,8 × 26,5 cm
      Format: Inbunden
      Sidor: 304
      Språk: Engelska
      ISBN: 9780811870412

  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: AB1084 EAN: 9780811870412
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se