Nu kan ni sluta tjata på oss, vi har lyckats få hem Tartine Bread av Chad Robertson som förmodligen är den mest efterfrågade brödboken i våra butiker. Det här är en riktig bibel för både entusiaster där hemma och professionella bagare. Chad Robertson anses av många vara den bästa bagare som går att hitta Over There och han är inblandad i Tartine Bakery i San Fransisco som aldrig har gjort ett stängt för dagen med bröd över. I boken delar han med sig av hur han under två decenniers tid som lärling i Frankrike och USA utvecklade sitt eget ultimata recept. Fullsmockat med tydliga instruktioner med steg-för-steg-foton är det lätt att komma igång och inspireras. Ett perfekt lite mer lättläst alternativ till Modernist Bread. För er som inte läser böcker som inte vunnit priser kan vi lugna er med följande utmärkelser: Vinnare av Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Bröd) 2010, Nominerad till James Beard Foundation Book Awards (Fotografi) 2011. De nästan prisbelönta bilderna står Eric Wolfinger för.
Mått: 23 × 3,8 × 26,5 cm
Format: Inbunden
Sidor: 304
Språk: Engelska
ISBN: 9780811870412