Skeppshult

Traktörpanna + Grillpanna, 27cm – Skeppshult

sk-0610-3

Set i två delar med traktörpanna och grillpanna, tillverkade helt i rent gjutjärn av och i svenska Skeppshult. Båda pannorna är 27 cm i diameter och kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktion. Alla Skeppshults produkter är tillverkade av noggrant kontrollerade råvaror i fabriken i Småland. I snitt synas och kvalitetssäkras varje produkt... Läs mer

2 199 kr

Slut i lager; restnoterad till och med 2021-09-30.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

2 199 kr

Set i två delar med traktörpanna och grillpanna, tillverkade helt i rent gjutjärn av och i svenska Skeppshult.

Båda pannorna är 27 cm i diameter och kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktion.

Alla Skeppshults produkter är tillverkade av noggrant kontrollerade råvaror i fabriken i Småland. I snitt synas och kvalitetssäkras varje produkt 10 gånger av Skeppshults produktionspersonal. Därför klarar pannorna garanterat hårda tag, såsom hög värme och stekspadar i stål, år in och år ut. 25 års gjutjärnsgaranti medföljer alla produkter.

Skeppshults produkter tillverkas hantverksmässigt av noga kontrollerat råmaterial utan inblandning av “kemikalier”. De är natur- och miljöprodukter som endast kräver enkel skötsel utan tillsats av exempelvis diskmedel. Förbehandling sker med KRAV-märkt rapsolja från Carlshamn, vilket ger ett ekologiskt sk. “non-stick” skikt och ger produkten dess svarta utseende. Skeppshults produkter har en exceptionellt lång livslängd.