Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vägghängare i borstat stål, Panoply - Cristel

1155-19923
Längd:
Kit för fästning under bänk
Kit för fästning under bänk 40 cm 50 cm 60 cm 80 cm 100 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Otroligt välgjorda vägghängare i borstat stål från franska kvalitetstillverkaren Cristel. Räckena är helt solida och gör bra i de flesta kök. De är enkla att montera och kommer att sitta stabilt på din vägg. Med fästena kan du även dölja skarvarna, så du kan ha en überlång hängare utan fula avbrott. Vi har dem i fem olika storlekar som du kan kombinera för att passa i just ditt kök.

   Kommer med två väggmonteringsfästen (tre för den på 1 meter)
   Maxvikt per hänganordning - 8 kg
   Tillverkad i Frankrike.

   Krokar säljs separat - Klicka här
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.. Vi säljer deras stekpannor, kastruller, grytor och annat som du behöver i köket. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Längd: 100 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, Kit för fästning under bänk
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se