Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vegetables from an Italian Garden

300:-
  • Vegetarisk kokbok från Phaidon
  • Går igenom det italienska kökets grödor efter säsong
  • Över 350 recept
  • Skriven på engelska
1399-23627
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Det finns nog inget kök i världen som har så varierande utbud av grönsaker och maträtter efter säsong som det italienska. I den här boken finns över 350 autentiska italienska recept med trädgårdsodlade grönsaker som grund. 

       

      Den är upplagd efter säsong och varje kapitel har en journal över grönsaker och ett gäng recept. Varje inlägg i journalen redogör för grönsakernas egenskaper, säsongens egenskaper och profil och går också igenom variationer av grödorna, förvaring och hur de ska prepareras - allt du behöver veta för att maxa smak, näring och potential. Bland alla hundratals recept finns allt från enkla rätter som Crema Fredda di Cetrioli  som är en kall gurksoppa och en perfekt somrig förrätt till Torta di Cavolfiore som är en blomkålspaj bäst lämpad för en ruggig onsdag i oktober.

       

      Boken tillhandahåller också en matlagningskalender för de italienska säsongerna och skördetiderna och guidar dig pedagogiskt sätt om du likt Ulf Lundell drömmer om att skita i alltihopa och starta upp ett självförsörjande hushåll i Toscana. Med andra ord är detta en perfekt guide för en långvarig relation med grönsaker för varje italofil eller matälskare!

       

      Språk: Engelska
      Format: Inbunden
      Antal sidor: 432
      Bilder: 150 st
      ISBN: 9780714860800
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780714861173 EAN: 9780714860800
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se