Riedel

Vattenglas, Water, 2-pack, ´O´ – Riedel

sq-R-0414/01

Läckra kristallglas från Riedels serie O Wine Tumbler. Glasen är läckert designade utan vare sig stam eller fot och passar lika bra till vardags som till fest! Ett elegant vattenglas, perfekt att matcha med vinglasen i serien. Glaset passar även väl in i Riedels övriga glassortiment. Säljs i prisvärt 2-pack – pris avser ett 2-pack. Höjd: 80... Läs mer

299 kr

Uppskattad leverans 24 jun - 1 jul.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

299 kr

Läckra kristallglas från Riedels serie O Wine Tumbler. Glasen är läckert designade utan vare sig stam eller fot och passar lika bra till vardags som till fest! Ett elegant vattenglas, perfekt att matcha med vinglasen i serien. Glaset passar även väl in i Riedels övriga glassortiment.

Säljs i prisvärt 2-pack – pris avser ett 2-pack.

Höjd: 80 mm
Volym: 33 cl
Diameter: 80 mm


Serien har en uppseendeväckande design utan stam och fot. Kristallglasen har Riedels karaktäristiska druvspecifika kupdesign och är utvecklade för att med lätthet kunna tas med på språng. Glasen är perfekta för att använda i vardagen som i båten, på lantstället eller på picknicken. Glasen står stabilt i diskmaskinen. Serien består av 14 olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall.