Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Wokpanna, avtagbara handtag, Casteline - Cristel

1155-16934
Diameter:
20 cm
20 cm 24 cm 28 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Casteline från Cristel

   Wokpanna i serien Casteline från franska Cristel. Den här har en non-stick beläggning som fixas i fabriken i Frankrike. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av wokpannan har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis. Handtagen är avtagbara, vilket vi tycker är en riktigt bra funktion. Handtag säljes separat.

   Woken finns i fyra storlekar:  20, 24 och 28 cm.

   Storleksguide:
   20 cm Ø / 1.6 liter / 6.9 cm hög / 750 gram
   24 cm Ø / 2.7 liter / 7.9 cm hög / 1000 gram
   28 cm Ø / 3.9 liter / 8.9 cm hög / 1320 gram

   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

    
 • Specifikationer
  • Diameter: 20 cm, 24 cm, 28 cm
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se