Cristel

Wokpanna, avtagbara handtag, Casteline – Cristel

cr-WOKTxxQE_var

Om Casteline från Cristel Wokpanna i serien Casteline från franska Cristel. Den här har en non-stick beläggning som är helt fri från PFOA. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av wokpannan har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra... Läs mer

Nollställ

1 776 kr2 298 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

1 776 kr2 298 kr
Finns i lager
snabb leverans
Om Casteline från Cristel

Wokpanna i serien Casteline från franska Cristel. Den här har en non-stick beläggning som är helt fri från PFOA. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Botten av wokpannan har ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis. Handtagen är avtagbara, vilket vi tycker är en riktigt bra funktion. Handtag säljes separat.

Woken finns i fyra storlekar:  20, 24 och 28 cm.

Storleksguide:
20 cm Ø / 1.6 liter / 6.9 cm hög / 750 gram
24 cm Ø / 2.7 liter / 7.9 cm hög / 1000 gram
28 cm Ø / 3.9 liter / 8.9 cm hög / 1320 gram

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

 

Du gillar kanske också…