Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar
 Bloggmeny
OS-guld till Svenska Juniorkocklandslaget!

OS-guld till Svenska Juniorkocklandslaget!

Under dagens avslutande ceremoni i Culinary Olympics 2024, som hölls i Stuttgart, stod det klart att Sverige cementerade sin position som en ledande kulinarisk nation. Detta följde efter att det Svenska Juniorkocklandslaget levererat enastående prestationer i både Varmköket och Chef’s Table, vilket resulterade i att de vann guldmedaljen.

Efter att ha deltagit i VM i december 2022, hade det Svenska Kocklandslaget över ett år att förbereda sig inför denna prestigefyllda tävling. Den 3 februari tog de sina första steg i tävlingen genom att delta i Chef’s Table, där de direkt visade framfötterna genom att leverera på en nivå värdig en guldmedalj. Detta framgångsrika utförande ökade deras chanser för en topposition i hela tävlingen.

När laget återinträdde köket den 5 februari för att delta i grenen Varmköket, fortsatte de att prestera på högsta nivå. Denna framgång kulminerade i prisceremonin den 7 februari, där det bekräftades att de hade vunnit guld. The Kitchen Lab är stolta över att ha bidragit en liten liten del till denna framgång genom att leverera produkter av högsta kvalitet, vilka förhoppningsvis spelade en avgörande roll i kocklandslagets seger.

Medverkande i Juniorkocklandslaget
Melvin Glimstål
Harald Linder
Tia Strandberg
Jakob Persson
Kristin Hamberg
Wictor Winqvist
Eric Hristov
Sebastian Pettersson (coach)


Placeringar Juniorkocklandslagen 2024
1. Sverige
2. Norge
3. Danmark

Placeringar Kocklandslagen 2024
1. Finland
2. Schweiz
3. Island


Svenska Juniorkocklandslaget tog hem OS-guld i Culinary Olympics 2024 i Stuttgart. Pressbilder: Kocklandslaget.
Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se