Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar
8

Anova Precision® Cooker Nano 3.0 / Vacuum Sealer Pro – Sous Vide-paket

3678:- / 3390:-
 • Ny modell 2024 - Anova Nano 3.0
1317-26949


Antal:

Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 3390:-
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Ett komplett paket för dig som vill börja med sous vide. Det innehåller Anovas mest kompakta sous vide-cirkulator, Anova Nano med bluetooth, 2020 års nya vakuummaskin från Anova: Vacuum Sealer Pro samt ett 50-pack med påsar från Finnvacum.

   Med det här paketet har du alla förutsättningar för att börja vidda! Anovas Sous Vide är enkla att hantera och levererar kontinuerlig kvalité i form av exakt temperatur och lätthanterlig app. I det här paketet ingår Anovas senaste vacc som är uppdaterad med dubbla brännlinjer (för att försegla påsen dubbelt, extra säkert), enhandsgrepp för att starta förseglingen, inbyggd hållare och skärare för påsar och olika funktioner för själva utsugningen av luft.

   Köp till:

   Vad är en Sous Vide-cirkulator?

   En Sous Vide-cirkulator är ett precist, temperaturkontrollerat värmeelement som håller ett vattenbad på en konstant temperatur. Värme överförs mer effektivt i vatten än i luft vilket gör att en matvara – placerad i en plastpåse utan luft – tillagas försiktigt och kontrollerat. Cirkulatorn håller koll på vattnet och den temperatur du vill att det du lagar ska ha. Följer du instruktionerna garanterar det att maten aldrig blir under- eller överkokt. Eftersom vattnet aldrig blir varmare än den temperatur du valt kommer temperaturen i det du lagar heller aldrig bli varmare än så.

   Med hjälp av den precisionen kan du enkelt bestämma om du t.ex. vill ha ditt kött rare, medium, well-done eller däremellan. Fisk blir otroligt gott – kyckling likaså. Sparrisen behåller sin "crunch" utan att smaka rått. Du kan även bereda mycket annat som t.ex. ägg, yoghurt och crème brûlée. Vi på KitchenLab har sammanställt våra bäst tillagningstider och temperaturer för sous vide – spana gärna in vår guide här. Och om du är intresserad av att veta mer har vi ett blogginlägg här som förklarar det mer ingående..

   Köp en cirkulator och lägg din tid på annat än att hålla koll på temperaturer. Det du lagar med cirkulatorn kommer att vara perfekt varje gång.
 • Specifikationer
Anova Culinary grundades 2013 i San Francisco av Stephen Svajian, Jeff Wu och Natalie Vaughn och på KitchenLab var vi stolta som ja, Coq-au-vins, när vi i början av 2016 blev första företag utanför USA att få förtroendet att sälja Anovas produkter.Den revolution inom matlagningskonsten som stavas Sous Vide (och uttalas [soovidd]) hade aldrig få samma genomslag om det inte hade funnits förstklassiga produkter till överkomliga priser samt inspirerande och väl genomtänkta recept. Plötsligt hade alla både råd, lust och möjlighet att laga mat som proffs!  Anovas succé var så dramatisk och deras produkter så uppskattade att Electrolux valde att köpa företaget för  250 miljoner USD i början av 2017.Nu, när Anova Culinary lanserat ett nytt knippe smarta cirkulatorer och andra tillbehör är vi återigen glada att kunna förmedla dem till våra kunder!
Anova
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se