Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Masala mama av Rizwan Qadery

245:-
1355-28067
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • "Curry! Ni äter väl mycket curry?
   Det är en fråga jag fick under min uppväxt i Sverige, och jag svarade något förvirrat nej - för den gräddbaserade ljusa curryn i skolan var något helt annat än de rätter jag åt hemma.
   Nu 20 år senare har jag förstått att många svenskar faktiskt inte har den blekaste aning om vad vår mat faktiskt är. Det bengaliska köket är proppfullt med aromatiska kryddor, färska grönsaker, linser, kött och fisk.
   Den här introduktionen innehåller ett 70-tal personliga recept som fungerar utmärkt att laga hemma - allt från pålitliga vardagshjältar och grym street food till nästan överdådiga festmåltider. Majoriteten av rätterna är typiska klassiker, nedskrivna precis som de lagas i de flesta hem i Bangladesh, anpassade efter de råvaror som finns i Sverige. Med stor sannolikhet lär du dock snart vilja göra ett besök i en affär med sydasiatiska varor för att blåsa nytt liv i skafferiet och införskaffa några självklarheter som senapsolja, ghee och dadelsocker. I boken får du dessutom lära dig mer om typiska råvaror och matlagningstekniker samt hur du äter bengalisk mat på ett genuint sätt."
 • Specifikationer
  • EAN: 9789127181281
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se