Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Maträtternas historia - Ted Wärnåker

250:-
  • Reder ut varför Janssons Frestelse heter just så
  • Historien bakom ett femtiotal klassiska rätter
  • Andra, omarbetade utgåvan
1355-23680
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Ted Wärnåker förgyller här vår tillvaro genom att noggrant redogöra för historien bakom våra mest klassiska maträtter. Hur har namn som Caesar och Jansson letat sig in på våra matbord? Vi vet såklart eftersom vi jobbar på KitchenLab, men känner du behovet av att plugga på lite liknande historier är det här boken för dig. Här går författaren igenom ett femtiotal svenska och internationella maträtter, såser och drycker och delar med sig av sina efterforskningar. Till grund ligger bland annat historiska kokböcker, biografier och intervjuer. Detta är en omarbetad och illustrerad utgåva av första upplagan som kom ut 2019.

      Författare: Ted Wärnåker
      Förlag: Grenadine Förlag/Stevali
      Språk: Svenska
      Utgivningsdatum: 25 sep 2020
      Bandtyp: Inbunden
      Antal sidor: 123
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9789188397584 EAN: 9789188397584
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se