McGee: On Food & Cooking – Kitchen Science, History and Culture

fs-9780340831496

När Harold McGee först släppte On Food and Cooking 1984 dubbades den genast till mästerverk och har sedan dess hållit sin plats bland de stora verken inom matlagningskonsten. Denna utgåva är helt reviderad och uppdaterad. Med en struktur liknande ett uppslagsverk innehåller de 884 sidorna ovärderliga kunskaper. “A goldmine of information about every ingredient and... Läs mer

530 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

När Harold McGee först släppte On Food and Cooking 1984 dubbades den genast till mästerverk och har sedan dess hållit sin plats bland de stora verken inom matlagningskonsten. Denna utgåva är helt reviderad och uppdaterad. Med en struktur liknande ett uppslagsverk innehåller de 884 sidorna ovärderliga kunskaper.

“A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food. Without a single ’recipe’ in it, I think it’s one of the most important food books ever written”
Jamie Oliver

“Never before has so much information been made so approachable. For anyone remotely interested in food Harold McGee’s brilliant reworking of his original masterpiece must go down as one of the greatest cookery books ever written”
Heston Blumenthal

“One of the most important books ever written about food, and one of the most enjoyable… McGee has become a godfather figure for all right-thinking chefs and food writers”
Hugh Fearnley-Whittingstall

Hardback – 884 pages.
ISBN – 978-0340831496