Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This

330:-
1820-18107
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Författare: Herve This
      Undertitel: Exploring the Science of Flavor
      Språk: Engelska
      Utgiven: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Förlag: Columbia University Press
      Antal sidor: 377
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se