Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This

330:-
1820-18107
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Författare: Herve This
      Undertitel: Exploring the Science of Flavor
      Språk: Engelska
      Utgiven: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Förlag: Columbia University Press
      Antal sidor: 377
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in