Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Meltinchoc Chokladvärmare / Chokladsmältare GN 1/2 - Martellato

6995:-
1710-19194
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Med denna chokladvärmare kan du givetvis smälta choklad, men också bibehålla temperaturen på tempererad choklad och till och med temperera enligt program som är inmatade i displayen. formatet är GN 1/2 med en 100-djup kantin som sitter i. I denna går även att förvara burkar med kakaosmör i olika färger eller liknande för att ständigt vara redo. Chassit är gjort i termoresistent plast och kantinen och locket i rostfritt stål. Locket är utskuret för att temperaturproben ska kunna visa aktuell temperatur hela tiden. Mjukvaran gör att du manuellt kan justera temperaturen eller välja något av de tre programmen för att temperera vit choklad, mjölkchoklad eller mörk choklad. Annars håller den en jämn och stabil temperatur och smälter choklad snabbt. Utmärkt även för non-temp. Kantinen rymmer 6 liter, kantinens mått 26,5 x 32 x 10cm (GN 1/2-100) Total storlek 33x40x13,5cm.

   Andra storlekar går att lösa på förfrågan. Observera att denna artikel är en beställningsvara som inte lagerhålls utan beställs på begäran.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: MCD102 EAN: 8029859120006

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se