Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Mexico: the Cookbook av Margarita Carrillo Arronte

495:-
1399-14470
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Mexico: The Cookbook är en riktig bibel när det kommer till mexikansk matlagning och består av fler än 650, tvättäkta mexikanska recept som enkelt kan tillagas hemma i köket!

   Mexiko har ett matarv som sträcker sig mer än 9000 år tillbaka - än idag finns influenser från Aztekerna och Mayaindianerna kvarn. Det mexikanska köket är känt för sina fräscha, aromatiska ingredienser, färgglada presentationer och djärva smakkombinationer.

   Bland de fler än 650 recepten hittar du allt från tamales, fajitas och moles till kaktussallader, krabbsoppor och melonjuicer.

   704 sidor, inbunden

   Boken är skriven på engelska
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714867526 EAN: 9780714867526
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se