Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

The Middle Eastern Vegetarian Cookbook - Salma Hage

360:-
1399-14471
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • 2017 James Beard Foundation Book Awards Vinnare: Vegetable Cooking

   En samling vegetariska rätter inspirerade av mellanösterns smaker från Salma Hage, författaren bakom The Lebanese Kitchen.

   En omfattande, fräsch och tillgänglig samling av 150 recept från mellanöstern för hemmaköket. Salma Hages nya bok går i linje både med den västerländska trenden att medvetet dra ner på kött och mellanösterns uråldriga kultur av vegetariska mezze-rätter.

   Traditionellt har mellanösterns kök bestått till stor del av grönsaker, frukt, örter, kryddor, bönor, säd och baljväxter. Salma förenklar denna populära mattradition med enkla och lättillgängliga recept varav många är veganska och glutenfria.

   Med inspiration från gamla och härliga feniciska ingredienser (ojoj, historiens vingslag!) från gräsig olivolja till färska fikon och dadlar innehåller boken recept för allt från frukostar, drycker, mezze, sallader, grönsaker, baljväxter, säd och desserter. Den inkluderar hur du använder dig av de vanligaste grönsaker och frukter du redan har hemma till de för oss mer exotiska (som nu inte längre är så svåra att få tag på i Sverige).

   Den är också en favorit bland personalen!

    

   OBS! Den knackliga översättningen av innehållet till trots är boken skriven på engelska.

    

   SPECIFIKATIONER:

   Format: Inbunden
   Storlek: 246 x 189 mm
   Antal sidor: 272
   Foton: 200
   ISBN: 9780714871301

   Salma Hage är en libanesisk hemmafru från Mazarat Tiffah med mer än 50 års erfarenhet från att laga mat - den här boken innehåller med andra ord riktigt autentiska recept från hur det lagas vegetarisk mat i mellanöstern.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714871301 EAN: 9780714871301
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se