Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Nopi - Yotam Ottolenghi, Ramael Scully

450:-
1987-26135
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Nopi innehåller över 120 av de mest populära rätterna från Yotam Ottolenghis innovativa London-restaurang med samma namn. Den är skriven med den mångåriga köksmästaren på Nopi, Ramael Scully, som tar med sin distinkta asiatiska twist till det för många av oss redan hemtama Ottolenghi-köket. Oavsett om du är stammis på Nopi och vill veta hemligheten bakom din favoriträtt eller är ett Ottolenghi-fan som vill prova på matlagning i restaurangstil är detta en samling recept som kommer att inspirera, utmana och glädja både dig och dina gäster. Alla recept har anpassats och gjorts möjliga för hemkocken att återskapa hemma. De varierar i graden av komplexitet så det finns något för kockar på alla nivåer. Boken innehåller rätter som fans till Ottolenghi redan känner igen, exempelvis en förrätt på aubergine med svart vitlök eller den rostade squashen med söta tomater. Dessutom finns här många rätter som kommer att tänja på hemmakocken eftersom de gör det möjligt att återskapa några av restaurangens signaturrätter hemma så som nötköttskroketter eller persiskt kärleksris. Nopi är uppdelad i kapitel för förrätter och tillbehör, fisk, kött- och grönsaksrätter, desserter, brunch, tilltugg och cocktails och gör det enkelt att utforma en meny för alla tillfällen och syften.


      Vikt: 1,70 kg
      Mått: 20 × 28 cm
      Format: Inbunden
      Språk: Engelska
      ISBN: 9780091957162

  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: EP1001 EAN: 9780091957162
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se