Big Green Egg

Big Green Egg Extra Large, XL

bge-117649

Big Green Egg Extra Large: Vikt 99 kg – 61 cm i diameter grillyta – är idealisk för grillning/rökning eller stekning för 10 personer och uppåt. XLarge är perfekt lämpad för den som brukar laga mat till stora sällskap. Förutom samma fördelar som Large-modellen har XLarge ett enormt galler som har nästan dubbelt så stor... Läs mer

27 390 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Big Green Egg Extra Large: Vikt 99 kg – 61 cm i diameter grillyta – är idealisk för grillning/rökning eller stekning för 10 personer och uppåt.

XLarge är perfekt lämpad för den som brukar laga mat till stora sällskap. Förutom samma fördelar som Large-modellen har XLarge ett enormt galler som har nästan dubbelt så stor grillyta.

Alla Big Green Egg XLarge är standardutrustade och levereras med:

  • Rostfri nedre luftklucka
  • Rostfritt galler att grilla på
  • Vattenfast keramisk knopp till toppen för att avsluta grillningen
  • Gjutjärnsreglage för reglering av värmen till toppen
  • Dubbla lager glacering av hela Egget för skydd mot regn

Till ditt Big Green Egg behöver du ett underrede som extra tillbehör.

XLarge är vår mest prestigefyllda produkt. Du kan tillaga hummer, steka biffar och grilla grönsaker samtidigt. Här har du modellen som klara stora mängder mat på en gång! Du kan även använda den som ugn för dina grönsaker eller potatisgratäng i ugnssäker form samtidigt som du grillar entrecote mör och krispig. Avsluta med att lägga på ett bröd och du har en komplett måltid och väldigt nöjda gäster!

Med Big Green Egg XLarge bygger du ett stabilt och robust utekök för hela året. Du kan kombinera grillen med sidohyllor eller träbänkar.

XLarge är ofta använt på restaurangernas terrasser, bland professionella användare och till catering kök.

Du gillar kanske också…