iSi

Dessert Whip Plus, sifonpaket med patroner – iSi

1317-26937

iSi gör världens bästa sifoner. Här har vi kombinerat en av iSi’s instegsmodeller med ett paket cream chargers (gräddpatroner). Att använda Dessert Whip är inte bara busenkelt – det går snabbare och ger 5 gånger så mycket volym som att vispa med elvisp. Detta är en bra sifon för hemmabruk när du vill göra bakverk,... Läs mer

Gräddsifon Dessert Whip Plus - iSi

800 kr

Uppskattad leverans 6 - 13 december.

Meddela mig när produkter finns i lager

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

800 kr

iSi gör världens bästa sifoner. Här har vi kombinerat en av iSi’s instegsmodeller med ett paket cream chargers (gräddpatroner).

Att använda Dessert Whip är inte bara busenkelt – det går snabbare och ger 5 gånger så mycket volym som att vispa med elvisp. Detta är en bra sifon för hemmabruk när du vill göra bakverk, tårtor, kaffedrinkar och mycket mer. Förutom till vanlig vispgrädde, kan sifonen användas för smaksatta mousser, snygga tårtdekorationer, frukt-desserter, drinkar och en massa annat kul. Mer om Dessert Whip Plus Sifonen laddas med 1 st gräddpatron som räcker till en omgång. Grädden vispas på några sekunder och håller tio dagar i kylskåpet. Mycket godare och miljövänligare än att köpa spraygrädde, men i princip lika lätt.

I förpackningen finns:
– Högkvalitativ flaska i rostfritt stål
– Tryckknapp för exakt dosering
– Mycket enkel användning
– Miljövänlig då den används om igen

Vi skickar även med:
– 10 st gräddpatroner

Ord. pris Sifon 0,5 + patroner – 740 kr
Ord. pris Sifon 0,25 +patroner – 880 kr