Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Guargummi (E412) - The Kitchen Lab

1429-12693
Vikt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Guargummi eller guarkärnmjöl är ett naturligt glutenfritt förtjockningsmedel, stabilisator, emulgeringsmedel och texturförbättrare. Kan användas i kallt vatten eller vätska. Det har neutral doft och är smaklös. Guargummi används för att tjocka, binda ingredienser och minska vattenläckage. Det kan användas i bröd och deg för en mjukgörande effekt. Använd i geléer, fruktberedningar och frysta produkter för att förtjocka eller förhindra skiktning. Kan användas i glass och sorbet för att förhindra att iskristaller bildas. Det kan också användas i skum för att förbättra stabilitet och konsistens och kan i vissa fall ersätta stärkelse. Guargummi är lätt att använda då det inte är känsligt för pH och är tolerant mot salter.

      Användning: Vanlig dosering är 3g till 5g per liter.

      Ingredienser: Guarkärnmjöl E412 (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel)
      Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
      Näringsvärde per 100g: Energi: 762Kj/190kCal, Fett: 0,5g, Varav mättat fett: 0,35g, Kolhydrat: 0g, Protein: 4,25g, Salt: <0,1g, Fiber: 83,9g.

      Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se