Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

VG2 Classic Knivslip - Vulkanus

999:-
1070-22477
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Vulkanus knivslip har länge varit marknadsledande. Nu kommer version 2 av den hyllade knivslipen. Vulkanus VG2 Classic ersätter den tidigare Vulkanus Classic MS2002BL.

      Nya Vulkanus anpassar slipvinkeln automatiskt mellan 11 - 21 graders vinkel. Den ger ett förbättrat slipresultat, bättre grepp för öppning av de vinkalde slipstålen, kraftigare fjädring och kraftigare slipstavar.

      Från sushiknivar till jakt- och fickknivar – VULKANUS® Classic är gjord av diskmaskinstålig plast. Designen gör det lätt att vässa dina favoritknivar. Allt som krävs är lite koncentration och några enhetliga drag med bladet och din kniv återfår en extremt vass egg utan hack eller repor. Fisk, fågel, kött och grönsaker kommer att leverera bevisen.

        • Slipa och bryn stålknivar på en och samma gång.

        • Ger vassa blad, även för tandade knivar.

        • Enkel att använda, alla klarar av det.

        • Skadar inte knivens blad.

        • Vulkanus knivslip anpassar slipvinkeln efter er kniv.

        • Kan diskas i diskmaskin.

        • Material: Plast
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: MSVP20G2 EAN: 9120014630091
Vulkanus är ett perfekt alternativ till den som tycker att slipa sina knivar på våtsten är antingen svårt eller omständigt. Med sin smarta konstruktion är den löjligt enkel att använda och ger alltid ett perfekt resultat. Toppbetyget i kvällstidningarnas tester var lika givet som om det vore en Bruce Springsteen-konsert på Ullevi.
Vulkanus
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se