Alfa Forni

Komplett Startpaket för Pizzaugn Brio – Alfa Forni

För den som verkligen tar pizzabakning på allvar och inte nöjer sig med det enkla har vi satt ihop ett startpaket med Alfa Fornis fantastiska pizzaugn Brio. Det är en ugn där du själv väljer om du vill elda med gas eller ved och som rymmer 2-3 pizzor i stöten. Med i paketet har vi... Läs mer

59 995 kr

Uppskattad leverans 6 - 12 december.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

59 995 kr

För den som verkligen tar pizzabakning på allvar och inte nöjer sig med det enkla har vi satt ihop ett startpaket med Alfa Fornis fantastiska pizzaugn Brio. Det är en ugn där du själv väljer om du vill elda med gas eller ved och som rymmer 2-3 pizzor i stöten. Med i paketet har vi slängt in en arbetsbänk till uteköket, överdragsskydd och ett stort tillbehörskit som innehåller pizzaspadar, vedraka, borstar termometer, jästråg och mycket mycket mer. För att komma i gång direkt vid leverans skickar vi självklart med pizzamjöl och tomater och en diamantvåg för att kunna väga de minimala jästmängder som behövs.

Alfa Fornis modell Brio är en hybrid som går att elda med gas eller ved och som dessutom är rymligare än de enklare modellerna. I ugnen ryms 2-3 kg bröd eller 2-3 pizzor åt gången, och när du fått ordning på allt så kommer du kunna grädda pizzorna på 90 sekunder enligt neapolitanskt manér. I och med att det går så fort lämpar sig denna ugn upp till 20 personer enligt Alfa själva om inte alla måste äta i exakt samma sekund. Brio uppnår maximal temperatur på 500° och temperaturen har du hela tiden koll på tack vare den inbyggda termometern. Levereras färdig att använda så när som på gastub eller ved. I vårt paket kombinerar vi den med arbetsbänken så den kommer upp på en bra höjd och du har utrymme att knåda ut degen bredvid i godan ro.

Drift: Hybrid (Gasdriven eller vedeldad)
Kapacitet: 2-3 pizzor/2-3kg bröd
Färg: Röd (antique Red)
Vikt: 90kg
Ugnens inre dimensioner: 70cm x 50cm, 0,35m²
Uppvärmning: 30 minuter
Maxtemperatur: 500°C
Material: Järn, Rostfritt, keramiskt fiber
Rekommenderad gas: LPG-gas G30/G31, 28,3/37mbar
Effektkapacitet: 15kW
Bränsleförbrukning: 1,07kg/h
Mått inklusive skorsten och monterad dörr: Bredd 100cm, Djup 77cm, Höjd 112cm (inlusive arbetsbänk + 90cm, total höjd 202cm)
Tillverkningsland: Italien
Tillbehörskitet innehåller:  Pizzaspade, en sån där liten pizzaspade bara för att snurra pizzan i ugnen, en borste, en vedraka, en pizzaskärare, en degskrapa, en jäslåda för din pizzadeg, en infraröd termometer, en träskärbräda med färdiga spår för pizzaslice, en kokbok, en ugnsvante och ett pizzaförkläde