Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Komplett Startpaket för Pizzaugn Brio - Alfa Forni

67687:- / 59995:-
1590-27214
Antal:

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 59995:-
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • För den som verkligen tar pizzabakning på allvar och inte nöjer sig med det enkla har vi satt ihop ett startpaket med Alfa Fornis fantastiska pizzaugn Brio. Det är en ugn där du själv väljer om du vill elda med gas eller ved och som rymmer 2-3 pizzor i stöten. Med i paketet har vi slängt in en arbetsbänk till uteköket, överdragsskydd och ett stort tillbehörskit som innehåller pizzaspadar, vedraka, borstar termometer, jästråg och mycket mycket mer. För att komma i gång direkt vid leverans skickar vi självklart med pizzamjöl och tomater och en diamantvåg för att kunna väga de minimala jästmängder som behövs.

   Alfa Fornis modell Brio är en hybrid som går att elda med gas eller ved och som dessutom är rymligare än de enklare modellerna. I ugnen ryms 2-3 kg bröd eller 2-3 pizzor åt gången, och när du fått ordning på allt så kommer du kunna grädda pizzorna på 90 sekunder enligt neapolitanskt manér. I och med att det går så fort lämpar sig denna ugn upp till 20 personer enligt Alfa själva om inte alla måste äta i exakt samma sekund. Brio uppnår maximal temperatur på 500° och temperaturen har du hela tiden koll på tack vare den inbyggda termometern. Levereras färdig att använda så när som på gastub eller ved. I vårt paket kombinerar vi den med arbetsbänken så den kommer upp på en bra höjd och du har utrymme att knåda ut degen bredvid i godan ro.

   Drift: Hybrid (Gasdriven eller vedeldad)
   Kapacitet: 2-3 pizzor/2-3kg bröd
   Färg: Röd (antique Red)
   Vikt: 90kg
   Ugnens inre dimensioner: 70cm x 50cm, 0,35m²
   Uppvärmning: 30 minuter
   Maxtemperatur: 500°C
   Material: Järn, Rostfritt, keramiskt fiber
   Rekommenderad gas: LPG-gas G30/G31, 28,3/37mbar
   Effektkapacitet: 15kW
   Bränsleförbrukning: 1,07kg/h
   Mått inklusive skorsten och monterad dörr: Bredd 100cm, Djup 77cm, Höjd 112cm (inlusive arbetsbänk + 90cm, total höjd 202cm)
   Tillverkningsland: Italien
   Tillbehörskitet innehåller:  Pizzaspade, en sån där liten pizzaspade bara för att snurra pizzan i ugnen, en borste, en vedraka, en pizzaskärare, en degskrapa, en jäslåda för din pizzadeg, en infraröd termometer, en träskärbräda med färdiga spår för pizzaslice, en kokbok, en ugnsvante och ett pizzaförkläde

 • Specifikationer
Alfa Forni är ett Italienskt företag som sedan 1977 drivits av familjerna Lauro och Ortuso. Pizzaugnarna tillverkas i Anagni mellan den Italienska huvudstaden (Rom) och den neapolitanska pizzans hemstad Neapel där de gör både gas- och vedeldade pizzaugnar av högsta kvalitet. Efter många år av timslånga väntetider på att värma upp sin vedugn lyckades de till sist utveckla konstruktionen och materialet för en snabbare uppvärmning som ger samma fantastiska och stabila resultat som en ugn som värms på tre timmar. Här visar vi segmentet för hemmabruk, men vi kan även erbjuda deras professionella modeller där värstingmodellen har plats för 8 pizzor samtidigt vid förfrågan.
Alfa Forni
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se