Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Fruktkärnmjöl (E410) - The Kitchen Lab

1429-12702
Vikt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Fruktkärnmjöl kallas johannesbrödgummi och extraheras från johannesbrödträdet genom att mala endospermen från dess frön. Dess användningsområden är som förtjockningsmedel eller stabilisator och den har vattenbindande egenskaper. Det dispergerar i kallt eller varmt vatten och löser sig vid >85,0°C beroende på medium och process. Den kan användas i vattenhaltiga satser, mejeri- eller fruktmedier.

      Användning: Dosering: 3 – 11 gram per kg. Tillsätt fruktkärnmjöl gradvis till din vätska/lösning under kraftig omrörning. Fruktkärnmjöl är löslig kall men löser sig lättare i heta vätskor och ger högsta viskositet när den värms över 60°C.

      Ingredienser: Fruktkärnmjöl E410 (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel)
      Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
      Näringsvärde per 100g: Energi: 767Kj/191kCal, Fett: 0,96g, Varav mättad fett 0,2g, Kolhydrat: <3g, Varav sockerarter: 1,85g, Protein: 4,07g, Salt: 0,03g, Fiber: 82,8g

      Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se