Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Magnesiumklorid, (E511) - The Kitchen Lab

1429-15407
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Om Magnesiumklorid (E511) Magnesiumklorid är ett viktigt koaguleringsmedel som används vid framställningen av Tofu från sojamjölk. Den kan också användas för att reglera surhet. Det är ett vitt pulver och det har extraherats från havsvatten. I Japan kallas det nigari, som härrör från det japanska ordet för "bitter" och i Kina kallas det Lushui. Det är också en ingrediens i vällingmjölk. Innehåll: 100% ren magnesiumklorid E511 Förvaras torrt, svalt och mörkt.
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g, 150 g, 500 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se