Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Pepparkvarn 45 cm, München - Zassenhaus

1073-22484
Färg:
Svart
Svart Vit
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En av Zassenhaus mest exklusiva modeller med matt yta och detaljer i guldlackerad metall. Kan inte riktigt bli fel på bordet eller vid spisen. Münchenserien har samma nästintill outslitliga malverk som alla Zassenhaus kvarnar. Serien nMünchen är en av Zassenhaus mest exklusiva serier. Kvarnarna är tillverkade i vit- och svartlackerad bok och har en dekorativ stålring i nederkant. Knoppen är helt slät. Du bestämmer själv vilken kvarn som är till salt och vilken som är till peppar. Om Zassenhaus kvarnar nZassenhaus är en av världens bästa kvarntillverkare. I Sverige är kryddkvarnarna populära både på restauranger och i hemmakök. En Zassenhauskvarn är bara en vanlig kvarn – tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnen är känslan och den höga kvaliteten. Malverket är nästintill omöjligt att slita ut och kommer med hela 25 års garanti. Alla Zassenhauskvarnar har ställbara malverk, vilket betyder att du enkelt kan anpassa malningsgraden efter önskemål. Finmalet eller grovmalet? Du bestämmer. Till skillnad från många andra kvarnar kommer den valda kornstorleken också att kvarstå, oavsett hur mycket du maler.

   Zassenhaus malverk tillverkas i härdad keramik. Det är världens hårdaste material efter diamant. Det går till och med att mala grus i en Zassenhauskvarn, även om det inte är något vi riktigt kan rekommendera.
 • Specifikationer
  • Färg: Guld, Svart, Vit
   Längd: 45 cm
   Modell: München
Som så många andra av våra favoriter har även Zassenhaus en lång historia av att tillverka förstklassiga produkter. De startade sin produktion redan 1867 och efter ett antal år började de med det som vi kanske förknippar mest med Zassenhaus idag - kvarnar. Både kryddkvarnar och kaffekvarnar är av toppkvalitet och deras egenutvecklade malverk har 25 års garanti. Dessutom har de fina skärbrädor och timers.
Zassenhaus
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se