Guzzini

Salladsslunga Latina, olika färger och storlek – Guzzini

1466-17753

Guzzinis nya kollektion Latina erbjuder två olika storlekar med en fyra färger på sina salladsslungor. Slungorna är gjorda av återvunnen plast. Storlekar är på diameter 22cm eller 28cm. Guzzini skapades av Enrico Guzzini 1912. Företaget är nu inne på den fjärde generationen Guzzini. Många kreativa samarbeten med olika designers har passerat i Guzzinis lokaler. Fratelli... Läs mer

399 kr519 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

399 kr519 kr

Guzzinis nya kollektion Latina erbjuder två olika storlekar med en fyra färger på sina salladsslungor. Slungorna är gjorda av återvunnen plast. Storlekar är på diameter 22cm eller 28cm.

Guzzini skapades av Enrico Guzzini 1912. Företaget är nu inne på den fjärde generationen Guzzini. Många kreativa samarbeten med olika designers har passerat i Guzzinis lokaler. Fratelli Guzzini är ett av blott sex företag världen över som har certifikat av Italian Plastics Institute som markerar att deras plast är livsmedelsgodkänt. Plasten är fri från BPA (bisphenol A). Guzzinis tänk är att det ska vara ergonomiskt, återvinningsbart, praktiskt och diskmaskinsäker. Deras motto ”DESIGNED TO BE USED (AND RE-USED)”.