Special Ingredients

Smakdroppar, 30 ml, flera smaker – Special Ingredients

si-smakdroppar

Om smakdropparna från Special Ingredients Smakdroppar från Special Ingredients som är naturligt framställda smakkoncentrat. Koncentratet löses enkelt upp i vätska. De är av hög kvalitet och vissa har lite annourlunda smakprofiler än du kanske är van vid – eller vad sägs om ekollonsmak? Det här är ett sätt att skapa intressanta rätter med otippade smaker eftersom du kan slänga... Läs mer

Nollställ

119 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om smakdropparna från Special Ingredients

Smakdroppar från Special Ingredients som är naturligt framställda smakkoncentrat. Koncentratet löses enkelt upp i vätska. De är av hög kvalitet och vissa har lite annourlunda smakprofiler än du kanske är van vid – eller vad sägs om ekollonsmak? Det här är ett sätt att skapa intressanta rätter med otippade smaker eftersom du kan slänga in nya smaker, utan att vare sig ändra något i recepet eller i känslan av slutprodukten.

Användning

Smakdropparna är rejält potenta, så det räcker med 1-2 ml per liter vätska. Räkna på ungefär 0.3% – 1 % av vikten och du är inom rätt spann. Varje 30 ml-flaska rymmer 800 droppar. Använd till att smaksätta glasyr, bakverk, glass, sallad, cocktails – ja, allt du kan vilja smaksätta!

Tillverkade i Storbritannien

Förvaras mörkt, svalt och torrt.

 

Du gillar kanske också…