Special Ingredients

Smakdroppar, 30 ml, flera smaker – Special Ingredients

si-smakdroppar

Om smakdropparna från Special Ingredients Smakdroppar från Special Ingredients som är naturligt framställda smakkoncentrat. Koncentratet löses enkelt upp i vätska. De är av hög kvalitet och vissa har lite annourlunda smakprofiler än du kanske är van vid – eller vad sägs om ekollonsmak? Det här är ett sätt att skapa intressanta rätter med otippade smaker eftersom du kan slänga... Läs mer

Nollställ

129 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

129 kr
Finns i lager
snabb leverans
Om smakdropparna från Special Ingredients

Smakdroppar från Special Ingredients som är naturligt framställda smakkoncentrat. Koncentratet löses enkelt upp i vätska. De är av hög kvalitet och vissa har lite annourlunda smakprofiler än du kanske är van vid – eller vad sägs om ekollonsmak? Det här är ett sätt att skapa intressanta rätter med otippade smaker eftersom du kan slänga in nya smaker, utan att vare sig ändra något i recepet eller i känslan av slutprodukten.

Användning

Smakdropparna är rejält potenta, så det räcker med 1-2 ml per liter vätska. Räkna på ungefär 0.3% – 1 % av vikten och du är inom rätt spann. Varje 30 ml-flaska rymmer 800 droppar. Använd till att smaksätta glasyr, bakverk, glass, sallad, cocktails – ja, allt du kan vilja smaksätta!

Tillverkade i Storbritannien

Förvaras mörkt, svalt och torrt.