Sojaprotein - The Kitchen Lab


-
Produktbeskrivning
-
Sojaprotein framställt av högkvalitativa icke-GMO-sojabönor. Det kan användas för en mängd olika applikationer som förtjockning av grytor, såser, fruktjuicer, yoghurt, krämer, mjölk. Det kan också användas för att göra korv, eller andra veganska proteinalternativ. Dess egenskaper ger gelning, emulgering och förbättrar konsistensen vilket gör produkterna lättare att skiva. Det är en bra proteinkälla för veganer med en proteinhalt på över 90%.
Användning: Om du använder i vätska, dosera 20-40 g pulver (beroende på vilken tjocklek som krävs) per 300 ml vätska. Mixa sedan tills den är slät och krämig.
Ingredienser: SOJAbönor
Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1576Kj/376kCal, Fett: 2,04g, Varav mättat fett: 1g, Kolhydrat: 2,2g, Varav sockerarter: 0g, Protein: 90,3g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 250 g, 500 g Typ: Tillskott
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.