Cristel

Våg, sked – Cristel

cr-tcbeccp

Praktisk och enkel våg som är utformad som en sked från Cristel. Ideal för att väga små kvaniteter utan att behöva skopa upp med något annat. Gör allt i samma veva. Den klarar av vikter mellan 0.1 gram och 300 g och har en precision på 0.1 gram. Vågen är 29.5 cm lång. Om Cristel... Läs mer

390 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Praktisk och enkel våg som är utformad som en sked från Cristel. Ideal för att väga små kvaniteter utan att behöva skopa upp med något annat. Gör allt i samma veva. Den klarar av vikter mellan 0.1 gram och 300 g och har en precision på 0.1 gram. Vågen är 29.5 cm lång.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.