Vegi Gel - The Kitchen Lab - 100 g
- Webblager 6 st
- Butik Stockholm 6 st
- Butik Malmö 2 st


-
Produktbeskrivning
-
Vegi gel är ett veganskt geleringsmedel. Används med fördel i en mängd olika söta och salta anrättningar som suffléer, geléer, mousser, cheesecakes, pannacotta, terriner, flans och pajer. Fungerar både med alla typer av mejeriprodukter och soja. Använd Regi gel för att göra klara geléer. Vegi gel har en sätter sig snabbt, redan på temperaturer över rumstemperatur.
Användning: Dosera 1 – 2 %. (10-20 gram per liter vatten eller vätska beroende på användningsområde). Tillsätt Vegi gel stötvis till upphettat vatten eller vätska under konstant omrörning. Värm till kokpunkten och rör om tills all Vegi gel är upplöst. Ta bort från värmen och låt svalna. Vegi gel härdar över rumstemperatur.
Ingredienser: Dextros, Karragenan E407 (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel), Kaliumklorid E508 (Övriga tillsatser), Kalciumacetat (Konserveringsmedel), Fruktkärnmjöl E410 (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1082Kj/256kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 51,8g, Varav sockerarter: 51,1g, Protein: 1,2g, Salt: 0,69g, Fiber 18g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g Typ: Emulgeringsmedel, Stabiliseringsmedel, Förtjockningsmedel, Geleringsmedel, Konserveringsmedel Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Du har nyligen tittat på
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.