Joseph Joseph

Återvinningsbehållare Totem Max

ma-J3006xx_var

Återvinningsbehållaren Totem från Joseph Joseph är allt annat än rent skräp. I den här kan du smidigt och enkelt sortera sopor, glas och annat skräp och avfall på ett och samma ställe – på ett snyggt sätt, dessutom. Utsidan av locket är i borstat, rostfritt stål och har ett luktfilter på insidan som gör så... Läs mer

Nollställ

2 995 kr3 250 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

2 995 kr3 250 kr

Återvinningsbehållaren Totem från Joseph Joseph är allt annat än rent skräp. I den här kan du smidigt och enkelt sortera sopor, glas och annat skräp och avfall på ett och samma ställe – på ett snyggt sätt, dessutom.
Utsidan av locket är i borstat, rostfritt stål och har ett luktfilter på insidan som gör så att köket slipper lukta urban. Hjulen i botten och handtaget i ryggen gör återvinningsbehållaren lätt att flytta på, även med skräp och avfall i.

Starkt konstruerat stativ, lättillgängliga behållare, utan att behöva lyfta av locken. Robusta, lättrengjorda yttre stålfack samt inre plast behållare, Lätt att fylla och tömma. Två storlekar 40 och 60 liter, i tre olika färger. Med säker luktkontroll. Byggd för att hålla fingeravtryckssäker rostfritt stål.

Dimensioner:
40 liter – 30 x 37 x 76 cm
60 liter – 39 x 37 x 82 cm