Gourmetstål

Black Steel Grill – Gourmetstål

gs-blacksteel_var

Gourmetstål – Black Steel grill. Denna fungerar utmärkt som ett litet kompletterande stekbord till din grill. Det blir lätt att steka lite bacon till hamburgaren, en liten fiskbit utan att det ramlar mellan gallren eller kanske ett par pilgrimsmusslor. Det går såklart bra att lägga ihop flera Black Steel grill som moduler för ett ännu... Läs mer

Nollställ

445 kr545 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Gourmetstål – Black Steel grill. Denna fungerar utmärkt som ett litet kompletterande stekbord till din grill. Det blir lätt att steka lite bacon till hamburgaren, en liten fiskbit utan att det ramlar mellan gallren eller kanske ett par pilgrimsmusslor. Det går såklart bra att lägga ihop flera Black Steel grill som moduler för ett ännu större stekbord. Den separerade stekytan ger också möjlighet för de tillfällen då man vill ha en del vegansk som inte ska blandas med resten.

Vi har kompletta dukningsset med träunderlag och porslin. Så får varje gäst ett eget litet stekbord som håller i ca 15min med nog värme för ca 300 gram rums-tempererat kött. Black Steel grill är variant av restaurangernas black rock grill fast du kan då använda dem i en vanlig hemmaugn. Det är ett roligt sätt att äta/laga mat tillsammans och även en möjlighet att våga prova nya råvaror, duka upp tallrikar med olika typer av kött och fisk som alla kan prova att steka och jämföra smaker med.