Vitamix Commercial

Vitamix Drink Machine 2Speed, 2 liter, svart – Vitamix Commercial

1284-23489

Maskinen för baren eller caféet. Skapa allt från frysta fruktsmoothies till krämiga milkshakes! Drink Machine Advance är ett ovärderligt redskap för att lägga till eller utöka dryckesutbudet. Fyll bara den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen. Smart produktdesign 6 optimerade program med... Läs mer

14 000 kr

Uppskattad leverans 16 - 23 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

14 000 kr

Maskinen för baren eller caféet. Skapa allt från frysta fruktsmoothies till krämiga milkshakes! Drink Machine Advance är ett ovärderligt redskap för att lägga till eller utöka dryckesutbudet. Fyll bara den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen.

  • Smart produktdesign
  • 6 optimerade program med automatisk avstängning innebär att du kan slå på den, gå därifrån och ändå få samma resultat varje gång.
  • Pulskontrollen fräschar snabbt upp drinkar.
  • Advance kannans form ger en jämnare upphällning med mindre spill – för snabb service. Tillverkad i slitstarkt, hållbart BPA fri Eastman Tritan samt laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål. Kan inte diskas i maskin!
  • Motorn med en toppeffekt på ≈2.3 hk har utformats för att motstå överhettning när man mixar extra tuffa ingredienser, vilket leder till svalare drift och bättre tillförlitlighet under de mest hektiska driftstimmarna.