China: The Cookbook - Kei Lum och Diora Fong Chan
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Innehåller mer än 650 recept på delikata och autentiska kinesiska rätter för hemmaköket. Kokboken visar den kulinariska mångfalden från den äldsta och rikaste kokkonsten i världen, med recept från åtta stora regioner samt flertalet mindre regioner.
I China: The Cookbook hittar man recept på mer kända rätter som Sweet and Sour Spare Ribs och Dim Sum, men även mindre kända regionala klassiker som Fujian Fried Rice och Jiangsu’s Drunken Chicken. Dessutom finns recept som är speciellt utvalda av stjärnkockar från hela världen.
720 sidor, inbunden.
Boken är skriven på engelska.
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9780714872247 EAN: 9780714872247
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.