Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

China: The Cookbook - Kei Lum och Diora Fong Chan

380:-
1399-16063
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Innehåller mer än 650 recept på delikata och autentiska kinesiska rätter för hemmaköket. Kokboken visar den kulinariska mångfalden från den äldsta och rikaste kokkonsten i världen, med recept från åtta stora regioner samt flertalet mindre regioner.

   China: The Cookbook hittar man recept på mer kända rätter som Sweet and Sour Spare Ribs och Dim Sum, men även mindre kända regionala klassiker som Fujian Fried Rice och Jiangsu’s Drunken Chicken. Dessutom finns recept som är speciellt utvalda av stjärnkockar från hela världen.

    

   720 sidor, inbunden.

   Boken är skriven på engelska.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714872247 EAN: 9780714872247
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se