Easy Whip - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Easy Whip är ett stabiliseringsmedel som är idealisk för att göra lätta luftiga mousser, maränger eller skum av praktiskt taget vilken vätska som helst, sött som salt. Blanda Easy Whip i din valda vätska och vispa den sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse. Skummet kan sedan torkas vid låga temperaturer för att göra maräng. Easy Whip har en neutral smak. Stabila skum, mousser, yoghurt och vispade mejeriprodukter kan göras snabbt och enkelt med Easy Whip. En receptbok ingår vid varje köp (text på engelska). Innehåller innovativa, enkla recept och tips som kan anpassas för att skapa dina egna unika kreativa rätter.
Användning: Blanda Easy Whip i din valda vätska med en mixer, vispa sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse med hjälp av en stavmixer eller en elvisp. Skum kan sedan torkas ut vid låga temperaturer för att göra maräng. Använd vid 0,5 % - 1 % av receptets totalvikt (5g – 10g per 1 kg).
Ingredienser: Metylcellulosa E461 (Stabiliseringmedel), Xantangummi E415 (Stabiliseringsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1277Kj 305kCal, Fett: 0,04g, Varav mättad fett 0g, Kolhydrat: 6,36g, Varav sockerarter: 0,04g, Protein: 1,32g, Salt: 0,44g, Fiber: 56,1g
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g Typ: Emulgeringsmedel, Stabiliseringsmedel, Förtjockningsmedel, Geleringsmedel Volym: 100 g, 250 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.