Nordic Ware

Bakform, Braided Mini Bundt, Specialutgåva – Nordic Ware

1422-25351

2021 fyller Nordic Ware 75 år och det firas med en ny kollektion, 75th Anniversary Braided Bundt Collection! Formen har en flätad design som ger ett vackert och detaljerat mönster på kakan. Formen är tillverkad av gjuten aluminium med en non-stick beläggning vilket gör att bakverket lossnar lätt och bakas på ett jämnt och effektivt... Läs mer

529 kr

Uppskattad leverans 4 - 11 januari.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

529 kr

2021 fyller Nordic Ware 75 år och det firas med en ny kollektion, 75th Anniversary Braided Bundt Collection! Formen har en flätad design som ger ett vackert och detaljerat mönster på kakan. Formen är tillverkad av gjuten aluminium med en non-stick beläggning vilket gör att bakverket lossnar lätt och bakas på ett jämnt och effektivt sätt.

För att få ett bra resultat är det viktigt att låta bakverket vila i formen i 10 minuter innan den vänds upp och ner efter bakning, då lossnar den lätt från formen som har en non-stickbeläggning. Formen tål ej maskindisk.

Användning Nordic Wares formar:
– Diska formen med varmt vatten och diskmedel före första användningen och efter varje gång du bakat i formen.
– Innan varje bakning, smöra formen noggrant. Använd gärna en bakpensel om du har en form med mycket detaljer. Sikta över mjöl eller kakao så att smöret täcks.
– Recept kan variera, fyll endast formen till ¾ för att undvika att smeten rinner över.
– Undvik metallredskap som kan repa non-stickbeläggningen.