Fruktkärnmjöl (E410) - The Kitchen Lab - 100 g
- Webblager 23 st
- Butik Stockholm 23 st
- Butik Malmö 3 st


-
Produktbeskrivning
-
Fruktkärnmjöl kallas johannesbrödgummi och extraheras från johannesbrödträdet genom att mala endospermen från dess frön. Dess användningsområden är som förtjockningsmedel eller stabilisator och den har vattenbindande egenskaper. Det dispergerar i kallt eller varmt vatten och löser sig vid >85,0°C beroende på medium och process. Den kan användas i vattenhaltiga satser, mejeri- eller fruktmedier.
Användning: Dosering: 3 – 11 gram per kg. Tillsätt fruktkärnmjöl gradvis till din vätska/lösning under kraftig omrörning. Fruktkärnmjöl är löslig kall men löser sig lättare i heta vätskor och ger högsta viskositet när den värms över 60°C.
Ingredienser: Fruktkärnmjöl E410 (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 767Kj/191kCal, Fett: 0,96g, Varav mättad fett 0,2g, Kolhydrat: <3g, Varav sockerarter: 1,85g, Protein: 4,07g, Salt: 0,03g, Fiber: 82,8g
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g Typ: Emulgeringsmedel, Förtjockningsmedel, Geleringsmedel, Stabiliseringsmedel Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Du har nyligen tittat på
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.