Fruktos - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Fruktos är ett enkelt socker som förekommer naturligt i livsmedel som frukt och grönsaker som ger frukter sin söta smak. Den fina kristalliserade fruktosen är 1,2 gånger sötare än socker, vilket möjliggör en minskning av mängden socker som behövs för att söta mat. Det erbjuder unika fördelar inklusive förbättrad produkttextur, smak och stabilitet, munkänslan i drycker och livsmedel och bidrar till ökad hävning i bakverk. Fruktos används ofta i lågkaloriprodukter, smaksatt vatten och mjölk, yoghurt, bakverk, konfektyr, fruktjuice och många fler. Den har ett lågt glykemiskt index och används ofta som livsmedelsingrediens i livsmedelsindustrin. Den glykemiska belastningen per gram för fruktos är 19, medan vanligt socker är 65 per gram.
Användning: När du ersätter socker med fruktos i något bakverk, använd 84 g fruktos för varje 100 g socker som krävs i receptet och fortsätt receptet som vanligt. För produkter som inte har hävningsmedel kan ugnen behöva ställas in 10-15° lägre än vad som anges i receptet. Bakverk kommer att bibehålla fukt längre med fruktos än de gör med sackaros.
Ingredienser: Fruktos
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1663Kj/398kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 100g, Varav sockerarter: 100g, Protein: 0g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 250 g, 500 g Typ: Sockerart Volym: 1000 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.